www.natuurenvoeding.nl

Advies vanuit natuurlijk oogpunt

Afslankmassage


Wil je afvallen maar lukt het niet in je eentje?

Ik kan je hierbij helpen!  

Wat houdt een afslankkuur in?

We beginnen met een bindweefselmassage. Dit is een intensieve massage met behulp van siliconen cups die zich vacuüm zuigen op de huid. Hiermee zet ik het bindweefsel aan het werk om ophopingen van vet en vocht te helpen afvoeren. Dit kan soms best even pijnlijk zijn. Als we hiermee klaar zijn smeer ik de probleemzone in met een chocoladepakking. Dit zorgt uiteindelijk voor een strakkere huid. Dan mag je in de infrarooddeken een half uur bijkomen en ontspannen van de bindweefselmassage. De infrarooddeken heeft een sterk ontgiftende en afvoerende werking.
We sluiten elke behandeling af met een plaatselijke bodywrap die je mee naar huis neemt. Deze blijft 1,5 tot 6 uur zitten.
Daarnaast krijg je passende voedingsadviezen.  

Wil je goed resultaat zien dan is een kuur van 8 keer nodig.  Het liefst 2 keer per week.

Losse behandelingen zijn uiteraard ook te boeken. 

Het behandelde gebied geeft vaak een duidelijke verkleuring van de huid. Dit kan variëren van licht- tot donkerrode, of zelfs diep paarse verkleuringen. Dit is een normale reactie op de intense doorbloeding van de huid en het los maken van afvalstoffen. Op de plaats van een spierknoop is de doorbloeding in de spieren en omliggend weefsel vaak minder goed of zelfs ronduit slecht. Dit geeft een plaatselijke ophoping van afvalstoffen. De resterende rode/paarse plek is verder alleen een cosmetisch verschijnsel: het doet meestal geen pijn. Hooguit voelt de huid wat beurs. Na een paar dagen zal de plek weer verdwenen zijn.

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info