www.natuurenvoeding.nl

Advies vanuit natuurlijk oogpunt

Pikante wortelsoep

 (4 pers) 

-          1 ui, gijngehakt
-          1 teentje knoflook, fijngehakt
-          1 l groentebouillon
-          675 gram wortels, fijngehakt
-          2 tl geraspte verse gemberwortel
-          1 el fijngehakte koriander 

1.       Bak de ui en knoflook in wat bouillon tot de uien doorschijnend zijn. Voeg de wortels en gember toe. Leg een deksel op de pan en laat alles, zo nu en dan roeren, 5 minuten koken. 
2.       Voeg de rest van de bouillon toe en breng alles aan de kook. Draai het vuur laag en kook de wortels in ca. 15 minuten gaar.
3.       Pureer het mengsel in een blender. Warm het daarna weer op in de pan. Strooi er fijngehakte koriander over.


Eet smakelijk!

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info